Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Slabber Bandana

0 product(en) - €0,00

Uw winkelwagen is leeg!

Retourneren

RETOURNEREN:

Heroepingsrecht:
Een product aanmelden voor retour mag bij Slabber Bandana binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden. Daarna heeft u nog eens 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige bedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour van uw huis naar Slabber Bandana zijn voor eigen rekening.
 
Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren - indien redelijkerwijs mogelijk - in originele staat en verpakking aan Slabber Bandana retour gestuurd te worden.

U kunt het retouren formulier via onderstaande link vinden:
http://slabberbandana.nl/index.php?route=account/return/insert
 
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.
 
Gepersonaliseerde Producten:
Producten die gepersonaliseerd zijn (lees: Waarop bedrukking, op verzoek van de consument, heeft plaatsgevonden) kunnen niet worden geretourneerd, tenzij:
 
- De tekst niet overeenkomt met de door de consument opgegeven tekst in het opmerkingen veld
- De afbeelding op het door de consument ontvangen product niet overeenkomt met de afbeelding in de webwinkel.
- Er een andere maat geleverd is dan de maat die door de consument besteld is.
 
U heeft bij Slabber Bandana 14 dagen de tijd voor het retourneren van gepersonaliseerde producten, mits deze voldoen aan bovenstaande eisen. Het is bovendien verplicht een reden op te geven bij het retour sturen van gepersonaliseerde producten. Na uw aanmelding zal Slabber Bandana keuren of deze voldoet aan bovenstaande eisen. Na de goedkeuring heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product ook daadwerkelijk retour te sturen.
Retouren zonder opgaaf van reden zullen niet worden geaccepteerd. Na goedkeuring vanuit Slabber Bandana mag u het product binnen retour sturen.

U krijgt het volledige bedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na goedkeuring gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour van uw huis naar Slabber Bandana zijn voor eigen rekening.